Gherdan & Asociații l-a asistat cu succes pe Sotiris Manolopoulos în transferul la Dinamo București

Secția de baschet a Clubului Sportiv Dinamo București are un nou antrenor principal, în persoana lui Sotiris Manolopoulos. Cele două părți au ajuns la un acord în data de 27.10.2022 semnând un contract multianual.

Societatea noastră de avocatură, prin avocații Sabin Liviu Gherdan și Cristian Florin Oană, l-au asistat cu succes pe Sotiris Manolopoulos în finalizarea transferului său la CS Dinamo București. Avocații Gherdan & Asociații au fost implicați în toate etapele procedurii de transfer, activitățile avocațiale acoperind consultanța juridică cu privire la aspectele specifice dreptului sportiv, negocierea contractului de activitate sportivă cât și realizarea tuturor demersurilor necesare, față de Federația Internațională de Baschet, în vederea efectuării transferului.

Clubul Sportiv Dinamo București este cel mai titrat club de baschet din România, având în palmares 22 de titluri de campioană națională respectiv 4 Cupe ale României.

Sotiris Manolopoulos este unul dintre cei mai apreciați antrenori de baschet din Grecia, fiind actualmente antrenorul echipei naționale de seniori a Greciei, echipă unde activează dublul MVP al NBA-ului, Giannis Antetokounmpo.

Gherdan și Asociații SCA este o societate de avocatură specializată în dreptul sportului ce oferă clienților săi o paletă largă de servicii, expertizele acestora pot fi consultată la această adresă.


ALTE ARTICOLE

Motivarea TAS în cazul Emiliano Sala: Cardiff City trebuie să plătească prima tranșă a contravalorii transferului

În 19 Ianuarie 2019, cluburile de fotbal Cardiff City FC și FC Nantes au ajuns la o înțelegere cu privire…

Arbitraj în dreptul sportului. Două hotărâri favorabile pronunțate de Tribunalul Arbitral de Baschet

Basketball Arbitral Tribunal (B.A.T. sau în limba română Tribunalul Arbitral de Baschet) a publicat zilele acestea un număr de 15…