Gherdan & Asociații l-a asistat cu succes pe Sotiris Manolopoulos în transferul la Dinamo București

Secția de baschet a Clubului Sportiv Dinamo București are un nou antrenor principal, în persoana lui Sotiris Manolopoulos. Cele două părți au ajuns la un acord în data de 27.10.2022 semnând un contract multianual.

Societatea noastră de avocatură, prin avocații Sabin Liviu Gherdan și Cristian Florin Oană, l-au asistat cu succes pe Sotiris Manolopoulos în finalizarea transferului său la CS Dinamo București. Avocații Gherdan & Asociații au fost implicați în toate etapele procedurii de transfer, activitățile avocațiale acoperind consultanța juridică cu privire la aspectele specifice dreptului sportiv, negocierea contractului de activitate sportivă cât și realizarea tuturor demersurilor necesare, față de Federația Internațională de Baschet, în vederea efectuării transferului.

Clubul Sportiv Dinamo București este cel mai titrat club de baschet din România, având în palmares 22 de titluri de campioană națională respectiv 4 Cupe ale României.

Sotiris Manolopoulos este unul dintre cei mai apreciați antrenori de baschet din Grecia, fiind actualmente antrenorul echipei naționale de seniori a Greciei, echipă unde activează dublul MVP al NBA-ului, Giannis Antetokounmpo.

Gherdan și Asociații SCA este o societate de avocatură specializată în dreptul sportului ce oferă clienților săi o paletă largă de servicii, expertizele acestora pot fi consultată la această adresă.


Procedura ordonanței de plată a fost introdusă în premieră de un tribunal arbitral sportiv

Basketball Arbitral Tribunal cu sediul în Geneva, Elveția, a anunțat printr-un comunicat oficial că a implementat în cadrul regulilor sale…

CAB anulează o hotărâre arbitrală a Federației Române de Baschet în două dosare distincte

În luna octombrie a anului 2023, Curtea de Apel București a admis două acțiuni în anulare formulate împotriva unei hotărâri…