Success is no accident. It’s hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice, and most of all love of what you are doing or learning to do.

– Pele

 

IOAN VLAD

În ultimii 15 ani, dreptul și sportul au fost făcut parte din viața mea de zi cu zi. Încă de mic am cochetat cu fotbalul pentru ca ulterior să evoluez la nivel profesionist pentru echip de seniori a orașului meu natal, Zalău.

A fost o poveste frumoasă, iar pentru a continua legătura strânsă pe care am avut-o cu sportul în general și cu fotbalul în special, în anul 2007 am decis să urmez cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș – Bolyai din Cluj-Napoca. Am absolvit în 2011 și am urmat cursurile Facultății de Business Internațional ale Universității din Leeds, United Kingdom, unde de asemenea am absolvit în anul 2012.

Sunt avocat în Baroul București din anul 2013, iar în ultimii aproximativ zece ani am asistat sute de participanți la activitatea sportivă (sportivi, cluburi profesioniste, federații naționale și internaționale, agenți, etc) în diverse litigii din dreptul sportul atât pe plan local cât și pe plan internațional la nivel de arbitraj sportiv.
Ca urmare a experienței acumulate în cei 10 ani de avocatură, pasul firesc a fost înființarea unei societăți de avocatură specializată în drept sportiv. În prezent sunt avocat partener în cadrul societății Gherdan și Asociații – Sports Lawyers împreună cu o altă persoană care respiră sportul având scopul declarat de a revitaliza domeniul juridic sportiv.


Echipa noastră
Sabin Gherdan avatar image

Sabin Gherdan

Avocat Partner

Cristian Oană

Avocat colaborator
Raul Celmare - Dreptulsportului

Raul Celmare

Avocat colaborator
EXPERTIZĂ

Expertiza noastră cuprinde o arie vastă a dreptului sportiv, de la asistarea clienților în cadrul înființării unei structuri sportive și până la reprezentarea în fața celei mai înalte curți de arbitraj sportiv.

AFLĂ CUM TE PUTEM AJUTA

Echipa noastră de avocați este pregătită să vă asiste în problemele pe care le întâmpinați. Ne puteți contacta pe mail sau în cazuri urgente la telefon.

CELE MAI RECENTE ȘTIRI

Basketball Arbitral Tribunal cu sediul în Geneva, Elveția, a anunțat printr-un comunicat oficial că a implementat în cadrul regulilor sale…

În luna octombrie a anului 2023, Curtea de Apel București a admis două acțiuni în anulare formulate împotriva unei hotărâri…