Ioan Vlad

Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată

– Mircea Eliade

 

CRISTIAN OANĂ

Pentru mine sportul a reprezentat o piatră de temelie în conturarea personalității şi a ceea ce sunt în momentul de faţă, iar posibilitatea de a activa într-un domeniu al dreptului ce înglobează elemente de natură sportivă a reprezentat mereu un obiectiv personal.

Totodată, consider că sportul trebuie să devină o constantă dominantă în viața de zi cu zi a oricărei persoane, fiind un factor de echilibru într-o lume atât de dinamică.
În încercarea de a valorifica talentul oratoric, în anul 2019 am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş – Bolyai din Cluj – Napoca. Tot în același an am devenit membru în cadrul Baroului Cluj, continuând totodată şi pregătirea profesională prin urmarea programului de master „Drept European şi Naţional al Afacerilor” din cadrul aceleaşi universități.

M-am alăturat proiectului Gherdan şi Asociaţii – Sports Lawyers din dorinţa de a pune umărul la restructurarea, prin intermediul juridicului, a mișcării sportive din România. În acest sens, pregătirea teoretică şi practică, inspirația şi responsabilitatea sunt doar câteva dintre atributele personale ce contribuie la susţinerea scopului şi viziunii societății de avocatură.

Crezul profesional după care îmi ghidez activitatea de avocat se circumscrie în jurul onestității şi persuasiunii, iar experiența sălii de judecată se îmbină la unison cu perspicacitatea şi elocinţa, în conturarea celei mai bune reprezentări în soluţionarea problemelor dumneavoastră juridice.


Echipa noastră
Ioan Vlad - Gherdan Associates avatar

Ioan Vlad

Avocat Partner
Sabin Gherdan avatar image

Sabin Gherdan

Avocat Partner
Raul Celmare - Dreptulsportului

Raul Celmare

Avocat colaborator
EXPERTIZĂ

Expertiza noastră cuprinde o arie vastă a dreptului sportiv, de la asistarea clienților în cadrul înființării unei structuri sportive și până la reprezentarea în fața celei mai înalte curți de arbitraj sportiv.

AFLĂ CUM TE PUTEM AJUTA

Echipa noastră de avocați este pregătită să vă asiste în problemele pe care le întâmpinați. Ne puteți contacta pe mail sau în cazuri urgente la telefon.

CELE MAI RECENTE ȘTIRI

Basketball Arbitral Tribunal cu sediul în Geneva, Elveția, a anunțat printr-un comunicat oficial că a implementat în cadrul regulilor sale…

În luna octombrie a anului 2023, Curtea de Apel București a admis două acțiuni în anulare formulate împotriva unei hotărâri…